Een onvoorziene weergave van laser ontharing

Hoe werkt permanent ontharen via medicament van laser? Voor ontharen door medicament aangaande laserbehandelingen is daar met ons speciale laserlamp ons lichtflits bepaald aan ons behaard stukje huid.

Voeg je ervaring toe en heb ons Bol.com cadeaubon! Verdien een met de cadeaubonnen in ruil voor een informatieve ervaring aan jouw cosmetische ofwel plastische ingreep. Meer informatie en voorwaarden Ervaring toevoegen Deel jouw ervaring met anderen Veelgestelde vragen

Er kan zijn nauwelijks sprake met pijn na een behandeling, een huid mag hooguit hetgeen gevoelig aanvoelen. Bezit u dan ook last, vervolgens kan u een paracetamol nemen ofwel een koude kompres op een behandelde plek leggen.

Voordat we beginnen met de laserontharing maken wij foto’s met het te behandelen gebied. Vervolgens testen wij wat de ideale hoeveelheid laserenergie is en horen we een instellingen met een laser daarop met.

Jasmine Laser Clinics in Amsterdam is dé andere high end specialistische clinic wegens 100% pijnloos ontharen. Wij werken met de Soprano Ice laser, een meeste innovatieve lasertechniek op het gebied met definitief ontharen.

Dit wordt aanbevolen teneinde niet te zonnen vanaf twee weken wegens een operatie tot en betreffende 2 weken erna. Aangezien voor een gebruinde huid werkt een laser niet zo echt. Tevens kunnen er verdere pigmentplekken ontstaan op ons gebruinde huid.

Dit verschil tussen laser en IPL kan zijn het een laser toepassen vormt van één sterke lichtkleur (golflengte), en dat voor IPL flitsen met verschillende soorten lichtkleuren worden aangewend. Treatment betreffende laser is dikwijls effectiever vervolgens betreffende IPL, maar wel duurder en vaak wat onprettiger. Verdere bekijken: Verschil tussen laser ontharen en IPL

De afwisseling voor bovengenoemde ontharingslasers kan zijn afhankelijk betreffende de huidskleur, huidtype, mate aangaande overbeharing en over welk lichaamsdeel daar behandeld moet worden. Een verzorging met een Soprano Duide Laser kan over enige seconden op een bovenlip tot 8 minuten duren vanwege de hele rug.

Na een behandeling vormt zich er roodheid en opzwelling op de plaatsen waar een haartjes hebben gezeten. Het meer info kan zijn een normale, bestelde reactie en zal in twee uur tot enkele dagen na een verzorging afnemen. Mits u dan ook het wilt mag een huidtherapeut een camouflerende crème aanbrengen.

Op deze plaats vindt u antwoorden op veel gestelde vragen met Jasmine Laser Clinics. Staat de antwoord op deze plaats niet tussen ofwel wilt u ons liever persoonlijk communiceren? Neemt u gerust aanraking met ons op.

De Candela GentleLase Pro U dan ook alexandrite laser is via z’n vermogen en grote behandelspot bijzonder vlug en uiterst doeltreffend.

Doe zorgvuldig betreffende het behandeld gebied en toepassen nauwelijks irriterende middelen, bijvoorbeeld deodorant en scrubs. Af en toe verschijnen er na een treatment dikkere hoofdharen in dit behandelde gebied; dit zijn nauwelijks andere hoofdharen, maar door de laser beschadigde hoofdharen. Ze vallen vanzelf uit, desgewenst kan u ze na 2 dagen afscheren.

Voordat de verzorging begint moeten ook je mits een behandelaar ons bril opkrijgen die beschermt tegen de laserstraling. Ook gaat de huid vaak worden gekoeld betreffende een speciale gel, ofwel ons koelingsapparaat. Het zorgt daar wegens het een laser nauwelijks schade aan de huid aanbrengt, en het een haartjes lekkerder verwijderd geraken.

Donker hoofdhaar neemt de lichtgolven over een laser beter op. Dus zit ons laserbehandeling dit allerbeste bij donker haar en een lichte huidskleur. Voor een lichte haarkleur werkt een laserbehandeling minder goed daar een vitaliteit aangaande de laserstraal niet zo juist is geregistreerd via de hoofdharen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *